MetalMusicArchives.com Homepage
Forum Home Forum Home >Site News, Newbies, Help and Improvements >Report bugs here
  New Posts New Posts RSS Feed - I broke God-Rot!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

I broke God-Rot!

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Vim Fuego View Drop Down
Forum Admin Group
Forum Admin Group
Avatar
Death, T/S/G, Grind, VA Teams

Joined: 05 Jul 2015
Location: Canterbury, NZ
Status: Offline
Points: 5077
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vim Fuego Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: I broke God-Rot!
    Posted: 26 Mar 2016 at 8:49pm
http://www.metalmusicarchives.com/Errors.aspx?aspxerrorpath=/artist/god-rot%28united-states%29/

I think I might have busted this band...

I was just trying to add them as (god-rot) as a grindcore band, because they weren't on the grindcore list, and got a generic error message, so I figured the database didn't like brackets. I also tried without the bracket and got the same error. On the off chance, I checked for the band name again using the G list, without the brackets, and there is a death metal band listed there as God-rot. However, clicking that link now brings up an error message too.

So, um, yeah... Sorry if I broke something.Embarrassed
Back to Top
UMUR View Drop Down
MMA Special Collaborator
MMA Special Collaborator
Avatar
Errors & Omissions Team / Retired Admin

Joined: 25 Mar 2010
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 16928
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote UMUR Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Mar 2016 at 3:16am
^LOL you´re a fumble finger....Max help.
Back to Top
Bosh66 View Drop Down
Forum Admin Group
Forum Admin Group
Avatar
Sludge, MC&HC Teams

Joined: 14 Feb 2013
Location: Bolton, Lancs
Status: Online
Points: 19846
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bosh66 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Mar 2016 at 5:58am
Not sure if it's the Same God-Rot. I added them ages ago and reported a generic error. Thought it had been fixed, to be honest, I've lost track. If it is the same band, I'veno issues with them being moved.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.16
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.133 seconds.